fbpx

Sigvart er en mangfoldig mann med bakgrunn og interesse for filosofi lenge før han ble besatt av digital innovasjon og markedsføring. Veien frem til nå har involvert alt fra avansert data analyse, både kvantitativ masking læring og kvalitative governance modeller som er så populære hos de store konsulenthusene, til god gammeldags en til en salg prosesser og service som enhver mindre bedrift vet er ens livsblod.

Dere kan derfor regne med dyptgående refleksjon om hva som gir overordnet strategisk mening, kombinert med en forståelse for det lavpraktiske som inngår i å bringe denne strategien ut i livet.

Gjennom livet så har Sigvart også lært hvor viktig det er å definere seg selv gjennom ambitiøse mål samtidig som man er åpen og ærlig rundt sine nåværende begrensninger. Dette er grunnen til at dere her blir fortalt at på lengere sikt har Sigvart som mål å bygge opp et digitalt byrå som kan ta seg av alle deres markedsføringsbehov, men at per i dag er hovedressursen han selv som fokuserer på sosiale medier.

Dette betyr at dere også kan forvente no bullshit forslag og rapporter om hva som bør gjøres, hvilke resultater dere bør forvente og hvilke vi rent faktisk har oppnåd.

download

Kontakt Meg